EXPOCONCERT. SENTIR: un projecte de col·laboració entre les comissions d’Igualtat de la Universitat Politècnica de València i el Conservatori Superior de Música de València.

Per Pilar Moral

El passat 9 de març, el CSMV participà a l’ inaguració del projecte EXPOCONCERT al hall del Campus de la Universitat Politècnica de Gandia. Es tractava d’ una col·laboració que s’ ha realitzat des de la Comissió de Igualtat dels dos centres implicats.

EXPOCONCERT naix de la necessitat de divulgar la obra artística escrita per compositores al llarg de la història més enllà del context academic-musical i  és el resultat de la col.laboració artística entre l’alumnat de tercer de Comunicació Audiovisual del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de Valencia i l’alumnat del Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de Valencia. És al mateix temps la sinergia entre música i fotografia, entre l’oïda i la vista, amb una paraula en comú: SENTIR.

El alumnat de Direcció de Fotografia presentava unes fotografíes a on es tractava la perspectiva de gènere, i per a les quals, s’ havien inspirat en l’ obra musical de compositores que el nostre alumnat havia interpretat i enregistrat  als concerts  “Compositores a escena” que organitzava la Comissió d‘ Igualtat  d’ aquest centre i que es realitzaren al Auditori els passats 7 i 10 de febrer.

El acte fou presentat per Sandra Martorell i Beatriz Herráiz, professores de Direcció de Fotografia de la UPV de Gandia i Paula Tamarit i Pilar Moral, professores del nostre centre.

 

Dins d’ aquesta presentació hi participaren dos alumnes del CSMV, Maria Amparo Molina Molina, alumna de 3er de clarinet que interpretà “Romanze n1”, opus. 22 de Clara Schumann i Laura Rausell Saborit, alumna de guitarra del Màster d’ Interpretaciò que interpretà “Evocación Romántica” de Rosa Gil del Bosque.

 

 

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*