ERASMUS A GDANSK. Viatjar, conèixer i evolucionar

Per Gema Plaza Paños

   Grabació per a la Akademia Muzyczna en Gdansk

Tot arriba i tot acaba. I fa dos mesos va acabar una de les millors experiències de la meua vida.

Aquesta experiencia Erasmus la vaig dur a terme a l’últim semestre, del 10 de febrer al 24 de juny del 2021. Vaig escollir la ciutat de Gdansk (Polonia). I quin destí més meravellós amb gent tan especial que a día de hui recordi amb molta estima.

El conservatori s’anomena Akademia Muzyczna a Gdansku (aMuz), on poguí conèixer moltíssims professors i alumnes impressionants. Vuic destacar en especial l’assignatura de Música de Cambra, on em varen donar l’oportunitat de fer música amb una acordionista d’un nivell espectacular. Per a mi va ser algo molt especial, ja que com saxofonista, la partició més comú en aquesta asignatura es el quartet de saxofons, aixina que no puc estar més agraïda per tots els coneixements nous adquirits i obrir-me noves portes de cara a un futur.

  Concert benèfic. Biblioteka Społeczna Stowarzyszenia “Przyjazne Pomorze”

Entre altres, ens oferiren tocar a la radio de Gdansk, fer gravacions en estudis professionals i concert benèfics a la ciutat de Gdansk i voltants.

En aspectes generals, vaig aprendre moltíssims en quant a idiomas, cultures estrangeres i diferents formes de viure i vore la vida. Però sobretot a saber gestionar-me de manera independent estant tant lluny de la meua gent. En definitiva, una experiència que recomani viure a tot qui puga i que millor que fent música en altres parts del món. Aquesta aventura ens va permetre viatjar, conèixer i evolucionar.

                 Febrer 2021, centre de Gdansk
    Departament d’acordeó i mestre de Cambra

Donar les gràcies també al Conservatori Superior de Música de València i tots aquells que varen fer possible aquest Erasmus a Gdansk. Va ser tot un plaer.

 

 

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*