CRÓNICA D’UN VIATGE A BERLÍN: VICENT LLIMERÀ, catedràtic de’oboè, A LA UNIVERSITAT DE LES ARTS DE BERLÍN (UDK)

Per Vicent Llimerá

 

És la segona volta que estic a la Universitat de les Arts de Berlín (UDK) per a impartir classes dins els programes de mobilitat Erasmus. Ha estat una gran plaer i una experiencia molt interessant poder treballar amb uns estudiants fantàstics amb unes ganes sorprenents per aprendre. Un parell d’ells ja varen estar la primera volta que hi vaig ser a este centre i ara, ja cursant un màster i estant d’academicistes a orquestres professionals varen vindre per a treballar junts una altra vegada. Realment és una experiencia molt bona.

Vull agrair des d’ací al profesor Whasington Barella de la UDK la seua invitación i la proposta per mantenir esta col·laboració en el temps. Espere que puga vindre al nostre conservatori i el nostre alumnat puga gaudir d’este reputat profesor així com que ell puga també comprobar l’elevat nivell del nostre alumnat.

A la foto podem veure a Mariano Esteban Marco, antic alumne de este centre i actualmente solista d’oboé a la Deutsche Oper a Berlín.

Realment ha sigut un viatge molt intens on he pogut estar amb grans oboistes i amics com hi són el profesor Whasington Barella (UDK), Cristina Gómez (solista a la Staatkapelle de Berlín amb Daniel Baremboin) i Mariano Esteban (solista a la Deutsches Oper).

No vull acabar esta crónica sense destacar la gran quantitat d’activitats que hem desenrotllat el present curs a la nostra materia (oboé) i la tasca de coordinació del profesor Cuéllar perquè hagen sigut molt exitoses . Este curs ha estat molt interessant perquè hem tingut l’oportunitat de tindre professors externs convidats com David Walter (Conservatori Superior de Música de París), Helen Devillenuve (solista de l’Orquestra de Radio France, Arie van der Beek (solista de la Vlaamsee Oper de Bélgica), Arnaldo de Felice (Conservatori de Bolzano) i Ramón Puchades (Orquestra Nacional d’Espanya). Tots ells han destacat l’elevat nivell dels i de les nostres estudiants.

 

(fotos de Vicent Llimerá)

 

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*