XERRADA 25N. Lo invisible: la violencia simbólica. Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones

Por Paula Tamarit Fernández. Coordinadora d’igualtat al CSMV

El 25 de novembre es commemora el Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, i el professorat del CSMV que conforma el seminari “Conscienciació de la igualtat de gènere en el món artístic” organitzà per a esta data una ponència sobre violència de gènere.

Biblioteca del centre durant la xerrada

La xerrada “Lo invisible: la violencia simbólica” va tindre lloc a la biblioteca del centre l’últim dijous de novembre a les 17 hores, i estava oberta a tota la comunitat educativa. Era la primera vegada que es realitzava una activitat d’estes característiques al centre i podem dir que es van superar totes les expectatives, tant a nivell d’assistència com de participació. També cal remarcar l’àmplia representació d’alumnat, professorat, així com de personal no docent del públic assistent.

La ponent, Ana Díaz, tècnica d’igualtat a l’Ajuntament de València i membre de l’associació “Aliades per la igualtat”, va fer una presentació ben interessant on parlà, entre altres coses, de l’origen del 25N, dels tipus de violència, de les agresions sexuals i de la violència de gènere arreu del món.

Ana Díaz, tècnica d’igualtat a l’Ajuntament de València

Ana havia col·laborat amb el centre anteriorment, ja que el curs passat realitzà un taller de formació online, per a professorat i alumnat, sobre igualtat i llenguatge inclusiu.

Des del seminari de conscienciació d’igualtat volem convidar-vos a les pròximes sessions obertes a tota la comunitat educativa. Estes s’anunciaran amb antelació, però vos adelantem que una d’elles será un club de lectura i en l’altra hi haurà molt de cinema. Per altra banda, qualsevol dubte, aportació o suggeriment, podeu fer-lo arribar a igualtat@csmvalencia.es.

 

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*